Tervezd meg az eseményeket!

Te vagy a felelőse a vállalati eseményeknek? Már minden lehetőséget megnéztél, és semmi nem nyerte el a tetszésedet? Mi valószínűleg elnyerjük! Rendezvényajánlatunk minden bizonnyal kielégíti mind a szervezők, mind pedig a vendégeik igényeit.

Akár sajtótájékoztatót, ünnepet vagy tematikus partit tervezel, új márkát indítasz, videofelvételt készítesz vagy csak saját magadat és vendégeidet szeretnéd elhozni, bátran lépj velünk kapcsolatba. Profi csapatunk külön kérésre bűvészt, DJ-t, animátorokat is tud ajánlani, minden igényt kielégítően. Fedezd fel az optikai illúziókkal, végtelen alagúttal, szokatlan helyiségekkel teli múzeumot, amely munkatársaid vagy partnereid számára váratlan élményt nyújt. Légy bátor és válassz valami szokatlant!

Kérjük a csoportokat, hogy a foglalásukat legalább tizennégy (14) nappal a kívánt időpont előtt tegyék meg annak érdekében, hogy összegyeztethető legyen a múzeum egyéb tevékenységeivel.

Foglalásokért, illetve további felvilágosításért keress bennünket: event@museumofillusions.hu.

Felejthetetlen születésnapok!

Ha emlékezetes születésnapot szeretnél gyermekednek, akkor az Illúziók Múzeuma ideális választás.

Az Illúziók Múzeuma meghökkentő és szórakoztató vizuális és érzéki élményeket kínál egy csokor edukatív tapasztalaton át gyermekek és felnőttek részére egyaránt. Illúziókban jártas kollégáink segítségével készen állunk arra, hogy a partit egy halom trükkel és instrukcióval segítsük a kirakós játékok megoldásában vagy abban, hogy hogyan készíthetnek fényképet elképesztő termeink valamelyikében. A múzeum készségfejlesztő – logikai játékokat és emléktárgyakat kínál minden korosztály számára, amelyek lehetővé teszik, hogy mindenki hazavihessen valamit ebből a különleges Múzeumból.

A foglalásokat kérjük tizennégy (14) nappal a kívánt esemény előtt megtenni, annak érdekében, hogy összeegyeztethető legyen a múzeum egyéb tevékenységeivel.

Foglalásokért, illetve további felvilágosításért lépj velünk kapcsolatba: event@museumofillusions.hu