GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mit hozzak magammal?

Az online megvásárolt jegyedről a visszaigazolást. Amennyiben kedvezményes jegyet vásároltál, úgy a kedvezményre feljogosító igazolás is legyen nálad. Ha időpontra érkezel, az időpontot tartalmazó visszaigazolást és a jegyet is meg kell mutatnod (nem kell kinyomtatni, elég, ha a telefonodon kikeresed).

 

Tudok a helyszínen jegyet vásárolni?

Javasoljuk, hogy amennyiben tudod, online vásárold meg a jegyedet, és válaszd ki azt idősávot, amikor el tudsz jönni. Hétköznapokon van arra lehetőség, hogy a helyszínen vásárolj jegyet, de nem tudjuk garantálni a sorban állás elkerülését, ez attól függ, hogy online az adott időpontra hány jegyet vásároltak meg előre.

Erre a linkre kattintva tudsz jegyet vásárolni és időpontot foglalni.

 

Mikor érkezzek?

A kiválasztott idősávon belül bármikor érkezhetsz. Sőt, javasoljuk is, hogy ne pont egészre érkezz, hanem a két időpont között bármikor.

 

Mennyi időt vesz igénybe a múzeum látogatása?

Kb. 1 óra alatt tudod megnézni az összes illúziót. Azt, hogy mennyi ideig tartózkodsz a múzeum területén, nem követjük szigorúan. Ha több időt szeretnél eltölteni bent, nyugodtan megteheted.

 

Hogyan tudok új időpontot foglalni?

Ha esetleg közbejött valami, akkor legalább 24 órával előtte még tudod módosítani a jegyedet új időpont kiválasztásával a jegyvásárlás linkjén úgy, hogy a „jegyek és ajándékutalványok beváltása” opciót választod. Innen már pár kattintás és megvan az új időpont visszaigazolása.

 

Mit érdemes tudnom a COVIDDAL kapcsolatban az Illúziók Múzeumában?

Mindig az érvényes szabályozások szerint működünk. Ha a kormány maszkhasználatot rendel el zárt terekben, akkor nálunk is kötelező a maszkhasználat. A Múzeum területén több helyen is lehetőség van kézfertőtlenítésre.

 

Babakocsit be lehet vinni a múzeumba?

Igen. Babkocsival is kényelmesen bejárható a múzeum.

 

Hány éves kortól érdemes gyereket vinni a múzeumba?

Egészen piciket is nyugodtan lehet hozni (5 éves korig ingyenes a belépés számukra), de igazán kisiskolás kortól értik és élvezik az illúziókat a gyerekek.

 

Mozgáskorlátozottként érdemes mennem?

Az Illúziók Múzeuma akadálymentesített, így a mozgásukban korlátozott vendégeinket is várjuk szeretettel, ám bizonyos területek mozgáskorlátozottak számára nem megközelíthetőek.

 

Tömegközlekedéssel hogyan tudok eljutni az Illúziók Múzeumába?

Mivel a belváros szívében vagyunk, így tömegközlekedéssel is könnyen megtalálsz minket. A Deák téren kell leszállnod, a Bajcsy-Zsilinszky út. 3. szám alatt található a múzeum, ami a ház udvarából nyílik. Mi a tömegközlekedést ajánljuk minden kedves látogatónknak.

 

Hol tudok parkolni, ha autóval érkezem?

Mivel a belváros szívében vagyunk, a parkolásra mindenképp szánj időt, mert nem egyszerű parkolót találni a környező utcákban. A környéken fizetős a parkolás hétköznapokon!

Parkolóházak:

Erzsébet téri parkoló

Bazilika Garázs

 

Készíthetek fotót?

A fotózás nemhogy megengedett, hanem kötelező is! Annyi fotót készíts, amennyit csak tudsz!

 

Ünnepek alatt is nyitva van az Illúziók Múzeuma?

Az aktuális ünnepi nyitvatartásról a weboldalon és a Facebook / Instagram oldalon mindig tudsz tájékozódni.

 

Ételt és italt hozhatok magammal?

Ételt és italt bevinni tilos!

 

Hozhatok magammal kutyát?

Igen, állatbarát hely vagyunk. Fontos, hogy jólnevelt ebet hozz és tartsd pórázon!

 

A nyitvatartásról és a jegyárakról hol tudok tájékozódni?

Ezen a linken.

 

SZÉP kártyával tudok fizetni?

OTP SZÉP kártyákat a helyszínen már elfogadunk. K&H és MKB hamarosan!